Husnes Sentrum Hotell ligger i Parkbygget i  Sentrumsvegen 52, 5460 HUsnes. Det gamle Husnes Hotell ble overtatt i 2016 av SHL Eigedom as, som eies av Elin Stene og Geir Rusten.

Det er romfløyen i 2 etasje som sammen med en en nyoppusset resepsjon som fremstår nå som et moderne og godt  tilbud for døgnovernatting. Servicetilbudet er skåret ned på men til gjengjeld tilbys en god seng , store, lyse og nyoppussede rom, bad  med varme i golvet,  kjøleskap på alle rom, kaffe, te, Wifi og tv på alle rom.

I 1 etasje tilbyr vi langtidsleie i rom med enkel standard og rimeligere leie. Her tilbys kun leie i minst 7 døgn. Vi regner med å være klar  med rom i 1 etasje fra midten av november. Ta kontakt og be om tilbud.

Hotellet ligger ved Opsangervatnet, hvor det er et nydelig parkområde og badeplass. Det er heller ikke langt til sjø..

Deler av hotellet er nå solgt eller leid ut til annen næringsvirksomhet. I bygget finnes restauranten Pizzabakeren og Sportoutlet Husnes.

Hotellvert er tilstede ved ankomst, dersom det ikke er  avtalt noe annet.  Det er ellers alltid mulig å få snakke med en vakt ved hotellet.

Husnes er regionsenteret i Kvinnherad Kommune. Her er kulturhus og bibliotek, hvor det finnes mange tilbud gjennom året.  Husnes har et godt utbygget butikksenter med et stort antall butikker, banker og spisesteder.   Her er også treningssenter med gode tilbud; TrimX.

Kvinnherad Kommune har et rikt tilbud til tur og naturinteresserte. Rikelig med turmuligheter både i lavlandet og om en vil høgt til fjells (brosjyrer fines i resepsjonen, da alle kan ikke nevnes her). Norefjell, Svaneheio, Mjelkhaug, Englefjell, Manen og Ulvenåso er kjente turmål   Dersom en har planer om turer som f. eks. til Trolltunga, er Husnes et godt utgangspunkt. Det er 1 time og 15 minutt å kjøre fra Husnes til Odda. Dersom en ønsker å gå på Malmangernuten og Melderskin, starter en i Rosendal, 30 minutter med bil fra Husnes.