Husnes Sentrum Hotell  ligger i sentrum av Husnes. Husnes er den største tettstaden i kommunen og er regionsenter i Vestland Fylke.

Det gamle Husnes Hotell ble overtatt i 2016 av SHL Eigedom as, som eies av Elin Stene og Geir Rusten.

1 og 2 etasje fremstår nå, sammen med en nyoppussa resepsjon, som et moderne og godt  tilbud for døgnovernatting eventuelt langtidsleie. Servicetilbudet er enkelt, vi tilbyr  rom for overnatting;  en god seng , store, lyse og nyoppussede rom, bad  med varme i golvet,  kjøleskap på alle rom, kaffe, te, Wifi og tv på alle rom.  Alle våre dobbeltrom har «twin beds». På enkeltrommene tilbys det å ha et barn under 11år med gratis (gjelder ikke økonomirommene ).

Vi har nå en ny ordning med levering av frokostpakke til rommet klokken halv syv om morningen hverdager, og klokke åtte søndag morgen. Info i resepsjonen. Frokostpakken bestilles  kvelden før  på Pizzabakeren(  i samme bygg)  -fra 65 til 75 kr. Den er ikke inkludert i rompriser.

Rom kan bookes og betales her  på nettsiden (gå inn på bestilling).  Dersom du kommer utenom åpen resepsjonstid, vil du få tilsendt kode til ytterdør på sms og finne ditt nøkkelkort i resepsjonen.

Det er og mulig å bestille rom ved å ringe 90589522 eller sende mail til post@hotellhusnes.no. Ved bookingbekreftelse kan du få tilsendt en lenke og forhåndsbetale før ankomst. Det kan og gjøres avtale om fakturering (firma)

Hotellet ligger ved Opsangervatnet, hvor det er et nydelig parkområde og badeplass. Det er heller ikke langt til sjø.

På Husnes finnes kulturhus, kino og bibliotek, hvor det finnes mange tilbud gjennom året.  Husnes har et godt utbygget butikksenter med et stort antall butikker, banker og spisesteder.  Her er også treningssenter i nabobygget til hotellet. 

Kvinnherad Kommune har et rikt tilbud til tur og naturinteresserte. Rikelig med turmuligheter både i lavlandet og om en vil høgt til fjells (brosjyrer fines i resepsjonen).  Dersom en har planer om turer som f. eks. til Trolltunga, er Husnes et godt utgangspunkt. Det er 1 time og 15 minutt å kjøre fra Husnes til Odda.  Men det finnes mange turmuligheter rett utenfor døren!    Vi anbefaler: tursti.kvinnherad.no .

Svaneheia -utsikt til Husnes
Opsangervatnet ved hotellet.
Trolltunga -utgangspunkt Odda

Shoppingmuligheter like i nærheten

Sportsutsalg i hotellbygget