Generell informasjon

Om Hotellet

Husnes Sentrum Hotell ligger i sentrum av Husnes. Husnes er den største tettstaden i kommunen og er regionsenter i Vestland Fylke.

Det gamle Husnes Hotell ble overtatt i 2016 av SHL Eigedom as, som eies av Elin Stene og Geir Rusten.

1 og 2 etasje fremstår nå, sammen med en nyoppussa resepsjon,frokostsal og Lounge, som et moderne og godt tilbud for døgnovernatting. Vi gir og tilbud til opphold som går over lengre tid. Servicetilbudet er enkelt, vi tilbyr rom for overnatting; en god seng , store, lyse og nyoppussede rom, bad med varme i golvet, kjøleskap på alle rom, kaffe, te, Wifi og tv på alle rom. Alle våre dobbeltrom har «twin beds».

Trening

På hotellet har vi innredet et av romma til treningsrom med rikelig utstyr. Gjester får nøkkel på forespørsel. Januar 24 investerte vi i ny tredemølle. Prøv den.

Frisbee

FRISBEES TIL DEN NYÅPNEDE FRISBEEBANEN VED HOTELLET (PARKEN VED VATNET) LÅNES UT OM DU ER GJEST HOS OSS.

Frokost og fasiliteter

Inkludert i rompris tilbyr vi frokost, som serveres i vår frokostsal mellom 06.30 og 10.00 mandag til fredag og mellom 08.00 og 10.00 lørdag og søndag.

Loungen (fellesrom) er ellers åpen, smart-tv er tilgjengelig for de som vil se tv sammen. Kaffe og te står fremme.

Booking og ankomst

Rom kan bookes og betales her på nettsiden (gå inn på bestilling). Dersom du ankommer utenom åpen resepsjonstid, vil du få tilsendt kode til ytterdør på sms og finne ditt nøkkelkort i resepsjonen.

Det er og mulig å bestille rom ved å ringe 90589522 eller sende mail til post@hotellhusnes.no. Ved bookingbekreftelse kan du få tilsendt en lenke og forhåndsbetale før ankomst. Det kan og gjøres avtale om fakturering (firma)

Ting å gjøre på Husnes og i Kvinnherad

Hotellet ligger ved Opsangervatnet, hvor det er et nydelig parkområde og badeplass. Det er heller ikke langt til sjø.

På Husnes finnes kulturhus, kino og bibliotek, hvor det finnes mange tilbud gjennom året. Husnes har et godt utbygget butikksenter med et stort antall butikker, banker og spisesteder. Her er også treningssenter i nabobygget til hotellet.

Kvinnherad Kommune har et rikt tilbud til tur og naturinteresserte. Rikelig med turmuligheter både i lavlandet og om en vil høgt til fjells (brosjyrer fines i resepsjonen). Dersom en har planer om turer som f. eks. til Trolltunga, er Husnes et godt utgangspunkt. Det er 1 time og 15 minutt å kjøre fra Husnes til Odda. Men det finnes mange turmuligheter rett utenfor døren!

Vi anbefaler: tursti.kvinnherad.no